Credit de nevoi personale Creditul de nevoi personale este creditul pentru ca ”vrei tu”, fara ipoteca, fara sa fii nevoit sa dai explicatii cuiva, fara documente necesare si fara documente explicative. Este un credit simplu si este un credit rapid

19.07.2021
Credit de nevoi personale
Creditul de nevoi personale este creditul pentru ca "vrei tu", fara ipoteca, fara sa fii nevoit sa dai explicatii cuiva, fara documente necesare si fara documente explicative.
Este un credit simplu si este un credit rapid de obtinut.
Avantaje:
Mergi o singura data pentru semnarea contractului, cand se aproba;
Poti opta, in marea majoritate a cazurilor, fara documente de venit;
Poti avea rata fixa la credit pentru rambursare;
Poti opta pentru dobanda fixa sau variabila;
Poti avea asigurare la credit daca doresti.
Indeplinete-ti toate dorintele acum! Ti-ai facut lista cu dorinte?
Intreaba consultantul de credit cum vei obtine ceea ce-ti doresti!
Urmeaza cei 3 pasi simpli:
. Intra in legatura cu consultantul nostru de credit si spune-i ce-ti doresti. Transmite-i toate informatiile de care are nevoie pentru a obtine de la institutiile bancare sau financiare oferte personalizate pentru tine. Consultantul de credit va evalua produsele bancare si financiare din piata care se pliaza pe nevoia ta si-ti va prezenta cele mai avantajoase oferte, oferindu-ti toate informatiile complete, concrete si corecte pe care le are la dispozitie, sa te decizi ce institutie bancara sau finaciara alegi.
2. Consultantul de credit te va ajuta sa-ti concretizezi alegerea in obtinerea imprumutului in cel mai scurt timp posibil, adica iti va aduce documentele care trebuiesc semnate, va face verificarile necesare, va transmite institutiei bancare sau finaciare toate informatiile despre tine si documentele colectate, iti va sustine dosarul pentru aprobare, va face toate demersurile in locul tau. Iti transmite decizia dosarului si daca este aprobat iti face programare pentru semnarea contractului de credit si a altor documente necesare in locatia cea mai apropiata de tine a intitutiei in cauza.
3. Vei merge la institutia bancara sau finaciara avand toate informatiile explicate si sedimentate pentru semnarea contractului de credit, iar consultantul de credit te va sustine.  Biroul cu credite Simeria Piata Unirii bloc 6. Tel. 0744507642.