De ce avem nevoie de o firmă de consultanţă? Hai să vedem problemele pe care le ai...

24.01.2021

De ce avem nevoie de o firmă de consultanţă?   Hai să vedem problemele pe care le putem întâlni în practică când avem de rezolvat nişte acte: program fix al funcţionarilor de la instituţiile publice, modul în care funcţionarii comunică cu cetăţenii, lipsa unor informaţii exacte privind taxele, funcţionari care nu au timp/răbdare să le spună cetăţenilor ce acte mai sunt necesare pentru completarea unui dosar, cazuri în care actele eliberate conţin erori pe care un ochi neavizat nu le poate percepe. Pentru a evita aceste probleme, apelați la firma noastră de consultanţă, avem consilieri cu studii superioare specializaţi în diferite probleme ( acte vânzare cumpărare, acte asigurări, acte auto, acte imobiliare, diferite contracte etc.) cunoaștem fiecare procedură pe care actele dvs. trebuie să o urmeze, suntem specialisti de încredere.

Consilierii primesc solicitări de la clienți şi le duc la îndeplinire. Consilierii dau şi sfaturi suplimentare (privind probleme pe care clientul le-a omis sau nu le-a avut în vedere), iar dacă clientul decide să le asculte, atunci apelarea la un consilier de specialitate şi-a atins scopul !

Consilierul nu este un simplu intermediar, el poate explica conţinutul la destinaţie (de exemplu, funcţionarului de la instituţia publică), ştie exact ordinea pe care trebuie să o urmeze actele respective.

Răspundem cu maximă seriozitate și profesionalism solicitărilor primite, prin consultanții imobiliari, specializați cu competențe asigurate prin programele de studii: Servicii tehnice. Evaluări de proprietăți imobiliare. Managementul calității lucrărilor. Analiza documentațiilor tehnico-economice. Analiza integrată a informațiilor economice. Asigurări de locuințe, RCA. Consultanți în imobiliare, experți în vânzări și în gestionarea ofertelor, specialiști în comunicarea cu partenerii, clienții și colaboratorii noștri și, desigur, experți în management și dezvoltarea viziunii companiei.  Simeria Piata Unirii bloc 6 - Agenția Rot.