Este bine să ști despre blocurile noi.

03.01.2021

Este bine să ști despre blocurile noi.  Cand te referi la blocurile noi, automat te poti gandi la un confort sporit fata de cele vechi. Poate chiar si o tehnologie mai noua, materiale mai bune. Dar in multe cazuri blocurile noi ascund mai multe vicii decat bucurii noilor proprietari.

Am selectat si iti prezentam situatii despre blocurile noi la care ar trebui sa fii atent inainte de a te entuziasma.

Poze vs realitate - poti fi pacalit inca din procesul de cautare, prin fotografii si planuri mincinoase.

Calitatea materialelor - o priza ieftina, sau o gresie prost montata pot fi semnele unui intreg proiect executat delasator

La cheie sau la gri? - fii atent la costurile de amenajare pe cont propriu versus reducerea primita in caz ca renunti la finisajele standard

Distanta dintre blocuri - poate ca acum ai privelistirea dorita. Dar ai siguranta ca in 2-3 ani nu se va ridica un bloc chiar in fata balconului tau?

Costuri adiacente - confortul unui complex cu parcare, locuri de joaca si paza vine la pachet cu costuri lunare mai ridicate.

Termenul finalizarii constructiei - nu iti pune baza in termenul promis de dezvoltator. Pot aparea diferente majore intre promisiune si realitate, si nu intotdeauna din rea vointa.

Santierul - daca accepti sa te muti intr-un bloc inca in proces de finisare, sau in cadrul unui complex aflat in dezvoltare, ia in calcul toti factorii care iti pot afecta starea de bine.

Despre blocurile noi
Despre blocurile noi