Firma noastra s-a nascut din dorinta de a aduce servicii profesioniste si corecte in domeniile noastre de competențe, din anul 1990 suntem întreprinzători și activăm în piața serviciilor din orașul Simeria. Biroul de Consultanță Rot

07.02.2021

Firma noastra s-a nascut din dorinta de a aduce servicii profesioniste si corecte in domeniile noastre de competențe, din anul 1990 suntem întreprinzători și activăm în piața serviciilor din orașul Simeria.

Oferim servicii diverse: asigurări, întocmim acte auto, contracte de vânzare cumpărare, evaluare a proprietatilor imobiliare, certificat energetic, obținem extras de carte funciara CF, consultanta în vederea vânzării sau închirierii proprietatilor imobiliare. Tehnoredactare. Traduceri autorizate sau legalizate. Posta electronica e-mail, scanare documente si transmitere catre diverse instituții. Descarcare de pe stick si email in vederea printarii. Transmitere declarații fiscale. Asistență contabila PFA, ii, Completări acte , reprezentare la primarie si taxe si impozite locale. Obținem certificate fiscale si fisa de impunere. Rapoarte de evaluare pentru impozitarea redusa a spatiilor comerciale. Intermedieri. Casa de comenzi produse naturiste și tehnico medicale. Activitați comerciale diverse. 

Biroul de Consultanță Rot srl. Simeria Piața Unirii bloc 6. Tel. 0744507642

 Tel. 0755112978.