Va ajut in administrare sau conducerea asociatiei de proprietari.

01.12.2022

Zicala românească "omul sfințește locul" exprimă perfect niște servicii de administrare de imobile de calitate, fie că este vorba de o scară de bloc sau de mai multe blocuri.

Dacă sarcinile administrative și organizarea în cele mai mici detalii sunt considerate în general anoste și dezagreabile, pentru mine la Biroul de Consultanta Rot srl, ideea de a pune ordine în lucruri, de a organiza și de a optimiza tot ceea ce ține de administrarea imobilelor este ceea ce pot sa fac cu placere.

Te-ai gândit vreodată că indiferent de cât de frumoasă este casa sau apartamentul în care locuiești, valoarea acesteia, dar și confortul tău scade considerabil atunci când spațiile comune nu sunt întreținute, atunci când de exemplu nu funcționează iluminatul sau dacă este oprită apa din motiv de neplată?

Mai mult decât atât, spațiile comune vorbesc cel mai bine despre comunitatea respectivă, de cât de bine se organizează și de cât de mult se respectă. Pentru că administrarea imobilelor nu este deloc ușoară atunci când nu ai suficientă experiență, pentru că oamenii nu mai au nevoie de probleme în plus și vor soluții rapide și eficiente, există serviciile complete de administrare imobile oferite de Biroul de Consultanta Rot srl!

Cu toții ne dorim să trăim într-un mediu mai bun, să beneficiem de confort fără bătăi de cap, indiferent că locuim într-un apartament dintr-un bloc nou, un bloc mai vechi. De aceea, eu stiu  cât de important este să nu amâni, să răspunzi și să rezolvi la timp fiecare solicitare în parte, deoarece nimic nu se rezolvă de la sine, iar amânarea sau neglijarea sarcinilor administrative cauzează stres, neplăceri și costuri mai mari pentru cei care împart spațiile comune.

Spre deosebire de un administrator de bloc, societatea noastră are o experiență extinsă, astfel  încât să acopere orice nevoie în ceea ce privește administrarea financiară și tehnică, dar și servicii conexe de care ai nevoie. Nu vei mai depinde niciodată de o singură persoană, nu vei fi nevoit să plătești pentru greșelile altora și cu siguranță nu vei mai pierde bani din cauza lipsei de etică a administratorului!

Misiunea noastră este să îți administrăm imobilul cât mai bine și mai eficient, astfel încât să te bucuri de mai mult confort, fără bătăi de cap, fără să fii nevoit să rezolvi probleme pentru care nu ai nici timpul și nici expertiza necesară.

Viziunea noastră este să le facem viața clienților noștri cât mai ușoară și mai confortabilă, deoarece organizarea și un serviciu de administrare onest și transparent este ceea ce poate transforma orice spațiu în cea mai bună variantă a sa.

 Preiau in administrare asociatii proprietari in Simeria. Cautati o Firma de Administrare Imobile ? Alegeti Biroul de Consultanta Rot srl si nu veti regreta. De ce sa ne alegti ? Pentru ca suntem Experti in Administrare Imobile. Simeria Piata Unirii bl.6. Tel. 0744507642.