Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII

* Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Agentiarot.com isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Magazin online:

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Legea 365/2002 privind comertul electronic

Garantam utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Agentiarot.com, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului Agentiarot.com , imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea noastra si a furnizorilor nostri si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul, rotnatura.net a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul Agentiarot.com este detinut de catre societatea Biroul de Consultanta Rot srl. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele/serviciile prezentate pe Agentiarot.com in magazin sunt comercializate online. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

*Oferte valabile în limita stocului disponibil!

  • Servicii/produse ce vor fi plătite online cu cardul:
  •  - Servicii inginerie si management ( documente tehnoredactate )
  • - Produse industriale
  • - Consignatie produse industriale

Livrarea se face in termen de 2 - 3 zile lucratoare prin serviciul de curierat asigurat de Posta Romana conform contract incheiat cu societatea noastra Biroul de Consultanta Rot SRL.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa verificati cu atentie produsele primite. Sesizarile referitoare la integritatea si/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara va fi extrem de greu de solutionat, deoarece firma de curierat nu va putea fi trasa la raspundere.

Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate din magazinul online rotnatura.net, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea lor, in cazul comertului la distanta, conform OUG 34/2014 .

* Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

* Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

* Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans si care au fost aduse la solicitarea clientului, in magazinul fizic nu se pot returna.

CUM RETURNEZI PRODUSELE vândute de Agentiarot.com

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, cu toate accesoriile si impreuna cu ambalajul nedeteriorat. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de montaj, altfel returnarea va fi refuzata.

- Pasul 1: Se completeaza formularul de retur

- Pasul 2: Se trimite produsul la adresa de unde a fost primit. In pachet trebuie sa puneti o copie a facturii fiscale si formularul de retur tiparit.

Produsele se vor returna prin orice serviciu de curierat agreat de Cumparator pe adresa de undeau fost expediate, fara a opta pentru serviciul ramburs. Banii se vor returna dupa inspectia pieselor intr-un cont bancar pus la dispozitie de client.

Coletul trebuie sa fie obligatoriu insotit de fisa de retur completata care se poate descarca de aici. Puteti formula orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract, transmisa pe un suport durabil, spre exemplu pe e-mail, la adresa agentiarot@gmail.com

NU SE ACCEPTA LA RETUR:

- Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice

- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

- Piesele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura

- Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre Cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

- In cazul unui retur la care se solicita "Colet la schimb" taxa de transport va fi 50 de lei (25 colet tur, 25 colet retur)

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.

Deterioararea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs duce la refuzarea receptiei coletului si implicit refuzarea returului.

RAMBURSAREA BANILOR

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client in formular, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia produsului.

Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.

ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei/societatii pe numele careia s-a eliberat factura!

Restituirea contravalorii produselor returnate se poate face si in numerar, la predarea produselor la sediul nostru.

Pentru orice probleme legate de comanda dumneavoastra care nu ar a putea fi rezolvate pe email (agentiarot@gmail.com) ne puteti contacta telefonic. Telefon: 0744507642

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ASIGURARI:

Politele RCA sunt emise de catre INTER Broker de Asigurare S.R.L. RBK-690 prin Rot Angela Cod unic 431375 Conducător asistent PJ Biroul de Consultanta Rot S.R.L. Cod unic 502138.

Politele de asigurare RCA emise nu pot fi anulate.

Corectarea unei polite RCA se poate realiza doar in baza unei copii a talonului sau cartii de identitate a autovehiculului.

Nota! Asiguratori pot solicita documente pentru validarea datelor din polita RCA comandata ( copie certificat de inmatriculare, copie certificat de inregistrare a firmei, CI etc. ).

Pentru detalii suplimentare va rog sa ne sunati la tel. 0755112978; 0744507642, pe E-mail: agentiarot@gmail.com

Dupa alegerea asiguratorului la care doriti incheierea politei, va rugam solicitati consultantului oferta specifica pentru asiguratorul ales. După efectuarea plății, vei primi polița pe e-mail.